Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Jadranka prezradila dátum svojho krstu!

PR článok
(Zdroj: Archív Jadranka)

Jadranka Handlovská je žena, o ktorej nemusíme písať veľa superlatív. Jej balkánsky temperament a charizma hovoria samé za seba. Kamkoľvek príde, vnesie do spoločnosti len pozitívnu náladu a smiech. Taká je vždy srdečná bývala modelka, rosnička a už vyše 25. spievajúca slávica Jadranka.

Nie je žiadnym tajomstvom, že rok 2024 je pre Jadranku naozaj veľkým. Okrem toho, že pripravuje svoje debutové vianočné turné prezradila svojim fanúšikom novinku, ktorej sa určite potešia.

Ešte pred samotným vianočným turné, ktoré odštartuje prvý koncert v Bratislave 22.11. (Dom kultúry Dúbravka) stihne vydať a pokrstiť svoj v poradí 14. album. Ako prezradila na svojom Facebooku bude to naozaj čo chvíľa.

"Ahojte zlatíčka, Vianoce síce ďaleko, čoskoro ma čaká krst môjho najnovšieho CD - v poradí 14.  Prípravy sú naozaj v plnom prúde, ani sa nenazdáme a už bude aj druhá polovica septembra, kedy ma čaká spomínaný veľký deň D," zdôverila sa speváčka, ktorá má na konte 4 zlaté a platinové platne za predaj CD nosičov.

Presný dátum krstu ešte nie je známy, avšak Jadranka by ho mala v najbližších týždňoch oznámiť.

Predpredaj vstupeniek na vianočné turné Jadranky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu