Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Limitovaná akcia: len 500 lístkov na IMT SMILE na Goralských folklórnych slávnostiach

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: IMT Smile)

Pre veľký záujem o Goralské folklórne slávnosti a obmedzenú kapacitu sme na vystúpenie IMT SMILE pripravili limitovanú akciu s počtom 500 lístkov na tento jedinečný koncert priamo pod Chodníkom v korunách stromov.

Vzhľadom na veľký záujem a limitovanú kapacitu sme pripravili len 500 lístkov, ktoré sú teraz dostupné v predpredaji. Neváhajte a zaistite si svoje miesto na tomto unikátnom podujatí. Predaj je do vyčerpania zásob, preto odporúčame zakúpiť lístky teraz. Všetky informácie a možnosť zakúpenia vstupeniek nájdete na Predpredaj.sk

Príďte si užiť Goralské folklórne slávnosti a vychutnať si nezabudnuteľný koncert IMT SMILE v nádhernom prostredí Belianskych Tatier! V sobotu vás čaká bohatý program s detským programom v podaní CUPI a LUPI, či MIŠKA s LÍŠKOU. O ľudovú hudbu a tanec sa druhý deň podujatia postarajú mladí umelci zo ZUŠ Tatranská Lomnica a všetkým známa LÚČNICA. Program vyvrcholí hudobným predstavením skupiny IMT Smile. Vystúpenie tejto skupiny na festivale v Bachledke je o to väčším sviatkom, že sa málokedy stáva aby vystupovala mimo svojej koncertnej šnúry!   Na podujatie sa dostane pohodlne kabínkovou lanovkou, ktorá je v cene lístka.

Limitovaná akcia: len 500
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Goralské folklórne slávnosti)
Limitovaná akcia: len 500
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Goralské folklórne slávnosti)

Festival odštartujeme v piatok 9. augusta vystúpeniami detských interpretov, medzi ktorými sa okrem veselej HOPI predstaví aj MIRO JAROŠ a jedinečný projekt CIMBALKOVO. Milovníci folklóru si určite nemôžu nechať ujsť vystúpenie fenomenálneho ŠTEFANA ŠTECA a zaujímavé hudobné prepojenie KRISTÍNY a SOKOLOV.

Posledný deň podujatia, 11. augusta, bude patriť miestnemu folklóru zvyklostiam a tradíciám. Svoje silné hlasy a pevné nohy vám predvedú folklórne súbory nielen zo Slovenska ale aj Poľska. Predstavia sa vám folklórne súbory: DFS Ždiaranček, DFS Goralik, FS KICORA, FS BIALCANIE, Spevácka skupina GOROLI, FS FRANKOVČAN, GAJDOŠI z Oravy, FS WIYRCHOVIANIE, FS ORAVAN, FSk GORAL, či FS ĽUBOVŇAN.

To však nie je všetko! 

Okrem nabitého programu počas dňa bude po hlavnom programe, 9. a 10. augusta, Bachledka žiť „Goralskou zábavou“ v podaní miestnych hudobných skupín, počas ktorej vytancujete svoje nohy a vyspievate svoje hlasy ako praví Gorali!

Tešíme sa na Vás v Bachledke.

Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu