Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Miliónový boxerský projekt pozná mená štvrťfinalistov: Talentovaní Slováci medzi najlepšími Európanmi!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Hell Boxing Kings)

Desať národností, viac ako 13-tisíc boxerov, štyri váhové kategórie, ambasádor Roy Jones Jr. a milión dolárov v stávke. To je Hell Boxing Kings, jedinečný projekt v boxe, do ktorého sa okrem Českej republiky, Maďarska, Srbska, Grécka a Azerbajdžanu zapája aj Slovensko. Po úspešnej kvalifikačnej fáze, ktorá sa konala v každej z desiatich zúčastnených krajín, sa počas uplynulého týždňa v maďarskom Miškolci stretli tí najlepší.

Miliónový boxerský projekt pozná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hell Boxing Kings)

Druhá etapa Hell Boxing Kings priniesla 85 súbojov, viac ako 20 tvrdých knokautov (viac sa dozviete na instagrame - Hell Boxing Kings), ale predovšetkým obrovské emócie! Iba osem bojovníkov v každej zo štyroch váhových kategórií sa mohlo dostať do ďalšej časti turnaja a udržať sa v hre o štedré ceny. Dve víťazstvá v priebehu troch dní boli zárukou postupu do ďalšej fázy.

Slovenské farby budú v ďalšej etape obhajovať Tibor Katona (vo váhe do 60 kg), Juraj Bóna (vo váhe do 67 kg) a dvojica ťažkých váh Lukáš Labaško a Peter Weiss (obaja vo váhe nad 91 kg).  Maďarsko uchmatlo najviac štvrťfinálových miest na domácej scéne. Hostiteľská krajina bude mať vo štvrťfinálovej pyramíde zastúpenie deväťkrát, a ako jediná nechýba vo všetkých kategóriách.

Miliónový boxerský projekt pozná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hell Boxing Kings)

Päť vstupeniek do ďalšieho kola si zabezpečilo Rumunsko, štyri Azerbajdžan, tri mená zostávajú v zápasoch z Grécka a po dve zo Srbska, Bulharska a Českej republiky. Chorvátsku vlajku bude naďalej niesť iba ťažká váha Fran Hodak. Ani jednému zástupcovi Bosny a Hercegoviny sa nepodarilo preraziť cez najlepšiu osmičku.

Maďarsko bude mať naďalej štyroch zástupcov vo váhovej kategórii do 60 kg, čo znamená, že v druhej fáze si táto divízia z ich pohľadu udržala 100% úspešnosť. Medzi bojovníkmi do 67 kilogramov zaujal Petr Novak. Talentovaný Čech najprv tvrdo knokautoval gréckeho Christosa Sevastosa, až potom nastúpil proti domácemu Danymu Danielovi. Kamran Šachsuvarly splnil úlohu favorita. Bronzový medailista z letných olympijských hier v brazílskom Riu de Janeiro bude jedným zo štyroch zástupcov Azerbajdžanu v tretej fáze turnaja.

Revolučný projekt Hell Boxing Kings bude pokračovať podujatím na konci aktuálneho kalendárneho roka. Turnaj zatraktívnia aj boxerské zápasy celebrít, ktoré vystúpia zo svojej komfortnej zóny, aby si otestovali svoje kvality. Turnaj, ktorého ambasádorom je legendárny majster sveta Roy Jones Jr, neskôr spozná štyroch víťazov. Každý z nich si odnesie domov štedrú odmenu vo výške 100 000 dolárov, ovládne boxerskú Ligu majstrov, a môže získať podporu silného sponzora v podobe značky Hell.

Miliónový boxerský projekt pozná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hell Boxing Kings)

PREHĽAD POSTUPUJÚCICH:

VÁHOVÁ KATEGÓRIA DO 60 KILOGRAMOV

Tibor Katona (SVK)

Gergely Száraz (HUN)

Róbert Csiki (HUN)

Tayfur Aliyev (AZE)

Kovács Kruzitó (HUN)

Levente Oláh (HUN)

Veljko Gligoric (SRB)

Daniel Asenov (BUL)

VÁHOVÁ KATEGÓRIA DO 67 KILOGRAMOV

Luboš Šorm (CZE)

Petr Novák (CZE)

Rafael Buza (HUN)

Samuel Roman (ROU)

Seyidagha Naghiyev (AZE)

Marian Onuta (ROU)

Bozhidar Dzhurov (BUL)

Juraj Bóna (SVK)

VÁHOVÁ KATEGÓRIA DO 75 KILOGRAMOV

Theocharis Tsaousidis (GRE)

Bogdan Juratoni (ROU)

Kamran Shakhsuvarly (AZE)

Nikolaos Evagelos (GRE)

Rasim Chobanli (AZE)

Alexandru Macingo (ROU)

Levente Gémes (HUN)

Soma Mester (HUN)

VÁHOVÁ KATEGÓRIA NAD 91 KILOGRAMOV

Fran Hodak (CRO)

Lukáš Labaško (SVK)

Levente Kiss (HUN)

Peter Weiss (SVK)

István Bernáth (HUN)

Stelios Roulias (GRE)

Vladan Babič (SRB)

Emanuel Mican (ROU)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu