Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Vychutnajte si zábavno-nákupnú zónu pod oknami: aj to sú Jarabinky

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: jarabinky.sk)

Sú dni, keď sa vám nikam veľmi nechce. O to viac vtedy oceníte, že všetko, čo potrebujete, máte rovno pod oknami. Zbehnúť si po kávičku a noviny v papučiach? V Jarabinkách si tento luxus môžete dovoliť každý deň.

Kto povedal, že útulnosť sa končí za stenami vašej obývačky? Aby ste sa doma cítili naozaj ako doma, kľúčom k hladkému zabývaniu je nájsť miesto, ktoré vám rýchlo prirastie k srdcu a už od začiatku si tam budete pripadať ako domáci, nie ako niekto na návšteve. A presne o tom sú Jarabinky na Jarabinkovej ulici v Bratislave.

Útulné aj zvonka

Budúcich obyvateľov lákajú Jarabinky na nadštandardnú občiansku vybavenosť priamo v areáli komplexu. Rozširujú tak definíciu útulnosti na priestor aj za stenami bytu. Nechce sa vám variť? Poďte sa najesť do reštaurácie, kde čašníkovi ani nemusíte hovoriť, čo si dáte – pozná vás, už to bude vedieť. Chýba vám motivácia pravidelne cvičiť? Výhovorka, že na „fitko“ nemáte čas, určite neobstojí, keď vám jedno otvoria na pár krokov od bytu.

Súbežne s rozbehnutými stavebnými prácami postupne naberá jasnejšie kontúry aj zábavno-nákupná zóna Jarabiniek. Bulvár bude ponúkať široké možnosti na spoločenské využitie, ale aj kultivovaný priestor na prechádzky, a to všetko v priateľskej, komornej atmosfére. Akoby aj nie, veď ľudia, ktorých po ceste stretnete, budú vaši susedia. 

K družnosti v Jarabinkách nabádajú aj dva priestranné uzavreté dvory – miesto detských hier pod holým nebom či nabíjania vnútorných bateriek po stresujúcom dni v práci. Vnútorné situovanie dvorov znamená, že doň neprenikne hektickosť mestského ruchu a zároveň sa zaručí bezpečnosť.

Zasadené v „trendy“ štvrti

Jarabinky sú zasadené v štvrti, ktorá má dobre našliapnuté stať sa jednou z najvychytenejších moderných lokalít Bratislavy. Okolo rastú nové Mlynské nivy aj Eurovea 2. Bývanie v srdci Ružinova vám umožní naživo sledovať rodiaci sa urbanistický míľnik Bratislavy. Budete pri tom, keď sa sfinalizuje nové centrum nášho hlavného mesta.

Kúpte byt ešte výhodnejšie

V Jarabinkách odštartovala posledná fáza predaja bytov. Práve teraz máte jedinečnú možnosť získať vlastné bývanie za špeciálne uvádzacie ceny. Môžete si vybrať zo širokej ponuky jedno- až štvorizbových bytov vo výmere od útulných 32 m2 po skutočne veľkorysých 113 m2. Ak si potrpíte na výhľady a láka vás dívať sa na svet zvrchu, pýchou projektu je samostatný obytný objekt Jarabinky Grande.

Nemáte prečo váhať. Vyberte si jeden z nových bytov poslednej fázy, ktorých predaj sa práve spustil. Mali by ste sa ale poponáhľať. Iba prví 15 najrýchlejší získajú byty z poslednej fázy Jarabiniek za uvádzacie ceny.

Viac informácií a noviniek na www.jarabinky.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu