Tradičné diéty, tie na ktoré ste zvyknutí nefungujú, pretože keď príde na chudnutie, jednoducho neexistuje univerzálny návod pre všetkých. Pretože diéty ponúkajú to, čo pokladajú za ´´zdravé jedlo´´, ale práve v tom je problém, pretože neexistuje univerzálne zdravé jedlo.
Keď zjete potraviny, ktoré vášmu telu neprospievajú, spúšťa sa reakcia a telo odpovedá zápalom. Každý organizmus je z chemickej stránky unikát. Takže zabudnite na frázu: nikdy neschudnem, lebo to mám v génoch.
Realita je, že pravdepodobne to nie je tým, že v stravovaní zhrešíte a že ani nemusíte cvičiť toľko, koľko si myslíte, aby ste boli v najlepšej kondícii a dosiahli ideálnu hmotnosť. Podstatou toho celého je, že to, čo pokladáte za vhodné jedlo, je pre vás s najväčšou pravdepodobnosťou tým nesprávnym pokrmom. A jedlá , o ktorých si myslíte, že by ste sa im mali vyhnúť? Tie nemusia byť v konečnom dôsledku žiadny problém. Nie je to o strave, ktorá je všeobecne považovaná za zdravú a prospešnú. Naopak, je to o nájdení jedla, ktoré je v súlade s jedinečnou chémiou vášho organizmu.
Plán zdravia a štíhlosti funguje tak, že takéto potraviny vyradí z vášho života. Keď prestanete prijímať tento druh potravín, znížite si chronický konštantný zápal v tele a všetko bude, ako má byť, týka sa to vašej hmotnosti, zdravia aj psychickej vyrovnanosti.
Koľkokrát ste sa už postavili na váhu po zdravom jedle a čudovali ste sa, že ste pribrali? Alebo ste skončili s nafúkaným bruchom či zápchou? Napriek svojim úporným snahám len priberáte a cítite sa chorí? Odpoveď je úplne jednoduchá: žiadne jedlo nie je zdravé, ak vám spôsobuje zápal. Keď prijímate stravu, ktorá vášmu telu neprospieva a nie je v súlade s vašou chémiou, nikdy neschudnete - v skutočnosti skončíte so zlým pocitom, frustrovaní a s vyššou hmotnosťou!
Na stravu, ktorá vyvoláva zápal, reaguje organizmus odobratím energie, ktorú by inak použil na liečenie organizmu. Tým dovolí skrytým chronickým problémom vyjsť na povrch a výsledkom zápalovej reakcie je priberanie.
Plán zdravia a štíhlosti, poskytuje 150 chutných, rýchlych a jednoduchých receptov na prípravu protizápalových pokrmov, ktoré vám pomôžu zbaviť sa mnohých zdravotných ťažkostí a nadváhy raz a navždy!
Najčastejšie reakcie organizmu na zápalové jedlá:
alergia , artritída, nadúvanie, zápcha, depresie, hnačka, vyčerpanie, bolesť hlavy, hormonálne výkyvy, nespavosť, podráždenosť, bolesť kĺbov, zápal dutín, zhoršená kvalita pokožky