Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Rodinná hádka v Košiciach sa takmer skončila tragicky

V tomto dome v košickej vilovej štvrti došlo v utorok k nešťastiu.
V tomto dome v košickej vilovej štvrti došlo v utorok k nešťastiu.

KOŠICE - Zrejme rodinné nezhody sa v košickej vilovej štvrti skončili v utorok takmer tragicky. Aktéri roztržky Štefan K. (53), jeho syn Štefan (24) a dcéra Alena K. (28) sú známi. Kto však viackrát bodol mladšieho Štefana, ktorý skončil v nemocnici, polícia stále vyšetruje.

„Pacient utrpel viacnásobné poranenie hlavy a hrudníka. Po operácii je jeho stav stabilizovaný a nie je v ohrození života,“ povedal námestník Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Richard Raši. Obeť útoku, Štefan K. ml.,ktorý bol včera pri vedomí a liečiť sa bude aspoň dva týždne, sa však k incidentu odmietol vyjadriť.

Príčiny vyrovnávania si rodinných účtov nožom alebo nožnicami v kuchyni rodinného domu sú však naďalej nejasné. „Pri utorňajšej večernej roztržke medzi Alenou K. a dvoma Štefanmi K. došlo k bodnutiu mladšieho Štefana nezisteným predmetom. Prípad vyšetrujú a vyšetrovateľ už začal stíhanie vo veci pokusu ublíženia na zdraví,“ povedal zástupca košickej krajskej policajnej hovorkyne Peter Žaludek.

Policajti včera aj so psom zaisťovali stopy, viac však napovedia až ďalšie výsluchy. Podľa susedov nie sú vylúčené majetkové spory. Rodinu Štefana K. aj nedávno postihlo nešťastie, keď koncom minulého roka na následky vážnej choroby zomrel ich najstarší syn.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu