Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Karol Konárik: Z exposlanca hotelier

Karol Konárik svojim hosťom aj zaspieval. Zobraziť galériu (5)
Karol Konárik svojim hosťom aj zaspieval.

SIELNICA - Z exposlanca a speváka Karola Konárika je odvčera aj jeden z najväčších hotelierov na strednom Slovensku. V Sielnici pri Banskej Bystrici otvoril luxusný hotel Kaskády a prestrihnúť slávnostnú pásku prišiel jeho dobrý priateľ - prezident Ivan Gašparovič.

Sielnica sa včera stala centrom slovenskej smotánky. V Kaskádach sa objavili podnikateľ Vladimír Póor, Anna Nagyová, kórejský veľvyslanec, pozvaný bol aj Vladimír Mečiar. "Nájdete tu dušu, nájdete tu priateľov, nebude sa tu hovoriť pacient," povedal Karol Konárik. Bývalý hotel ČSAD a SAD zrekonštruovali za necelé dva roky za 150 miliónov korún a plánujú tu zamestnať viac ako sto ľudí.

Výhodou chátrajúceho hotela bolo, že v jeho blízkosti sa nachádzal zaplombovaný vrt s termálnou vodou. V hotelovej časti wellness sú perličkové kúpele, škótske streky, parné kabíny, jakuzzi (japonské procedúry), termoterapia a zaujímavosťou je svetelná vaňa s hrajúcou hudbou. Celý hotel je bezbariérový.

Štvorhviezdičkové Kaskády majú kapacitu 174 lôžok v 93 izbách. Sú v ňom tri apartmány de luxe, kde jedna noc stojí 6 550 Sk. Celé zariadenie má punc noblesy a luxusu vrátane značkového nábytku. Jeho interiér navrhol samotný K. Konárik. "Tridsať rokov som spieval v najlepších hoteloch a na lodiach sveta. Tak sa to na vás nalepí. Je to aj moje hoby," priznal veľkopodnikateľ. Návratnosť investície predpokladá za 25 rokov. "To už ja tu nebudem, no zanechám to mladým," dodal majiteľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu