Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Mladík sa chcel zmárniť, policajti ho zachránili

(Zdroj: SITA)

PREŠOV - Na Veľkonočný pondelok o 20.45 hod vyslali vo Vranove policajtov do parku. Mal tam byť obesený muž. Skutočne našli pod stromom ležať mladíka len v nohaviciach. Žil, ale nemohli mu nahmatať pulz.

Neznámy mal červené šmuhy na krku a na ľavom zápästí reznú ranu. Strácal vedomie. Policajti mu okamžite poskytli prvú pomoc. Hlavne sa ho snažili udržať pri vedomí. Cez vysielačku urgovali príchod záchranárov. Keďže záchranka mala prísť z 25 kilometrov vzdialených Hanušoviec, museli okamžite ratovať situáciu.

Jedna policajná hliadka zostala na mieste a pomáhala mužovi. Druhá vyrazila po lekárku na miestnu pohotovosť. Priviezli ju aj s potrebnými prístrojmi. Policajti jej pomáhali pri oživovaní muža. Medzitým už dorazila záchranka z Hanušoviec. Záchranári napojili muža na prístroje a s pomocou policajtov ho preložili zo zeme do sanitky.

Až potom začali policajti zisťovať, čo sa vlastne stalo. Išlo o muža (24) z Hrčeľa v trebišovskom okrese. Žije s družkou vo Vranove. V ten deň si vypil a pokúsil sa o samovraždu. Vďaka pohotovému a odbornému zásahu vranovských policajtov mladý muž prežil a teraz leží v nemocnici. Podľa vyjadrenia lekárov ak by nedostal prvú pomoc, o 2 - 3 minúty by bolo po ňom. Z prešovského policajného riaditeľstva informovala Magdaléna Fečová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu