Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Ďalšia tragická nehoda na slovenských cestách: 59-ročný motocyklista sa v zákrute zrazil s autom

Nové farby polície a nové policajné autá
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

PEZINSKÁ BABA – Smrť 59-ročného muža si vyžiadala nedeľná nehoda na Pezinskej Babe. Ten sa v jednej zo zákrut zrazil s autom. Na miesto boli okamžite vyslané záchranné zložky, ktoré už ale motocyklistovi nedokázali pomôcť.

Motocyklista dostal v zákrute zrejme šmyk. K zrážke došlo na Pezinskej Babe tesne pred zjazdom na Pernek, informuje portál noviny.sk. Policajti úsek uzavreli a tvorili sa tu rozsiahle kolóny. "Podľa doposiaľ zistených informácii vodič motocykla prešiel z neznámych príčin do protismeru, kde došlo k stretu s motorovým vozidlom Ford Ranger," informovala hovorkyňa KR PZ Silvia Šimková.

Aj napriek snahe privolaných záchranárov sa už 59-ročnému mužovi pomôcť nepodarilo. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo popoludní jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci k dopravnej nehode motorkára s osobným motorovým vozidlom, pri ktorej 59 -ročný motocyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol zástupca hovorkyne OS ZZS Richard Bolješik.

Viac o téme: MotocyklistaNehodaPezinská Baba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu