Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Zostať verný rovnakým číslam sa vyplatilo: Slovenský výherca jackpotu sa po dvoch rokoch dočkal krásnej sumy

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Po viac ako dvoch rokoch pravidelného tipovania sa hráčovi zo Slovenska podarilo vyhrať jackpot. Rozhodnutie podávať stále tie isté čísla v hre LOTO 5 z 35 sa mu napokon vyplatilo - vyhral 44 057 eur.

Výherca zaujímavej sumy spred pár dní bol rozhodnutý s tipovaním v „číselke“ LOTO 5 z 35 skončiť a prejsť na novšiu lotériu EXTRA VÝPLATA. Takmer to už vzdal, ale posledný pokus mu však vyšiel a on získal doposiaľ najvyššiu výhru vo svojom živote – 44 057 eur.

„Vytrvalosť hráčovi priniesla výhru, ktorá prišla v správnom momente. Výhercovi gratulujeme a prajeme mu šťastie aj v iných hrách od TIPOSu,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti TIPOS Jana Pohorelská.

Predtým, ako vyhral túto príjemnú sumu, mal na konte len menšie výhry, pričom najvyššia bola vo výške 200 eur. Preto, keď zistil, že jeho obľúbené čísla mu tentoraz priniesli výhru niekoľko desiatok tisíc eur, zostal v šoku. Výsledky si skontroloval na teletexte, aby si však bol úplne istý, pre istotu si ich overil ešte raz aj na webovej stránke.

Peniaze plánuje využiť rozumne

Aj napriek radosti z výhry zostáva výherca „pri zemi“. Ako uviedol, peniaze plánuje využiť rozumne – najväčšiu časť použije na splatenie hypotéky, čo mu prinesie finančnú úľavu. Okrem toho sa chystá na lepšiu dovolenku, ktorú si už dlhšie plánoval a zvyšok si ponechá ako finančnú rezervu do budúcnosti. Výhra mu síce priniesla radosť, ale jeho život sa zásadne nezmenil. Tipovania sa neplánuje vzdať ani po veľkej výhre.

Viac o téme: VýhercaTiposJackpot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu