Streda16. október 2024, meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenie pred hraničným priechodom Podspády

Na hraničnom priechode Podspády - Jurgow upozorňuje polícia na dopravné obmedzenie Zobraziť galériu (2)
Na hraničnom priechode Podspády - Jurgow upozorňuje polícia na dopravné obmedzenie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

PODSPÁDY - Polícia upozorňuje motoristov na dopravné obmedzenie na ceste I/66 pred hraničným priechodom Podspády - Jurgow. Na sociálnej sieti informovala, že v úseku naďalej pokračujú rekonštrukčné práce a premávka je tak v predmetnom úseku riadená svetelnou signalizáciou iba v jednom jazdnom pruhu.

Na cestu do Poľskej republiky policajti odporúčajú využiť iné alternatívne hraničné priechody, aby sa vyhli rozsiahlym kolónam, najmä vo štvrtok 17. a v piatok 18. októbra, keď sa v meste Nowy Targ konajú tradičné trhy.

archívne video

Úplná uzávera cesty I/18 Strečno (Zdroj: TASR/Erika Ďurčová)

Prešovský samosprávny kraj začal s prvou etapou modernizácie úseku Lysá Poľana - Podspády ešte na jar. Vďaka cezhraničnému programu Interreg 2021 - 2027 sa opravuje 1,5-kilometrový úsek od križovatky s cestou I/66 v Tatranskej Javorine - časť Podspády až po most v Tatranskej Javorine. Cezhraničný projekt bol schválený v rámci výzvy určenej pre cezhraničné cesty so schváleným financovaním zo zdrojov Európskeho fondu regionálneho rozvoja pre oboch partnerov vo výške 1,97 milióna eur. V rámci neho sa opravuje 4,7 kilometra ciest na slovenskej i poľskej strane.

Na hraničnom priechode Podspády - Jurgow upozorňuje polícia na dopravné obmedzenie
Zobraziť galériu (2)
Na hraničnom priechode Podspády - Jurgow upozorňuje polícia na dopravné obmedzenie  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Viac o téme: DopravaHraničný priechodPolícia Dopravné obmedzeniePodspádyJurgow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu