Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Vodiči, pozor! Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na uzáveru TOHTO tunela

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ndsas.sk)

PREŠOV - Z dôvodu pravidelného jesenného servisu tunelov na Slovensku Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na uzáveru tunela Prešov. Dopravné obmedzenie platí od stredy. Informovali z mediálnej komunikácie NDS.

 

JESENNÁ ÚDRŽBA A SERVIS V TUNELI PREŠOV 🚦🚨 Priatelia, dávame Vám do pozornosti, že v najbližších dňoch budeme...

Posted by Národná diaľničná spoločnosť on Tuesday, October 8, 2024

Aby sa eliminovali dopravné obmedzenia a zabezpečil maximálny dopravný komfort pre motoristov, servis prebehne podľa NDS iba v nočných hodinách a počas víkendu. Tunel bude uzavretý v stredu od 20.00 h do štvrtka (10. 10.) 6.00 h. Vo štvrtok od 20.00 h do piatka (11. 10.) do 6.00 h a v piatok od 22.00 h do nedele (13. 10.) do 16.00 h.

archívne video

Výstavba tunela Karpaty pri Bratislave bude strategickou investíciou (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

"Štandardne údržba pozostáva z čistenia ostenia, chodníkov, vozovky, kanalizácie, osvetlenia, priečnych prepojení, mostov, taktiež merania tlaku v požiarnom vodovode alebo zo sanácie trhlín. Uskutočnia sa taktiež odborné prehliadky a skúšky technologického vybavenia," uviedli z NDS.

Obchádzková trasa povedie po ceste I/18 a I/68 cez mesto Prešov. Platí obojsmerne a bude riadne vyznačená. Pravidelné údržby tunelov prebiehajú po celom Slovensku každý rok na jar a na jeseň. Podľa NDS nejde len o zákonnú povinnosť, ale v prvom rade o zaistenie bezpečnosti motoristov.

Viac o téme: DopravaTunelObmedzeniePrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu