Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Nový spôsob platenia je tu: Čo hovoríte na túto trendy vychytávku?

Platobný náramok Niceboy ONE Infinity by Furiosa Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Platobný náramok Niceboy ONE Infinity by Furiosa

Na Slovensku sa rozširujú možnosti bezkontaktných platieb. K doterajším spôsobom, akými sú platby kartou, mobilom, hodinkami a prsteňom, sa pridáva nový platobný prostriedok – náramok. Ide o moderný spôsob platenia, ktorý spája funkčnosť a módny dizajn, pričom umožňuje vykonávať bezkontaktné platby bez potreby nosenia peňaženky či smartfónu.

Náramok funguje na princípe technológie NFC, ktorá zabezpečuje rýchlosť a bezpečnosť transakcií. Tento krok posúva Slovensko ďalej v oblasti digitalizácie platieb a zjednodušuje každodenné nákupy. Naša redakcia mala možnosť otestovať túto novinku, ktorú prináša mBank v spolupráci s Mastercard a Niceboy. Ako teda platenie náramkom funguje v praxi?

Elegantný a bezpečný

Na prvý pohľad by ste platobný náramok nerozoznali od bežného módneho doplnku. Jeho dizajn tvoria okrúhle korálky, vyrobené z najkvalitnejších polodrahokamov a minerálnych kameňov, pričom dominantným prvkom je hladký kamienok, ktorý v sebe ukrýva technológiu umožňujúcu bezkontaktné platby. Náramok neukladá priamo údaje o platobnej karte, ale využíva bezpečnostné tokeny, čo zaručuje pri transakciách vysokú úroveň ochrany – reálne číslo karty sa totiž nikde nezobrazuje. Navyše v prípade straty je možné náramok veľmi jednoducho deaktivovať cez mobilnú aplikáciu.

Dizajnová ponuka zahŕňa sedem dizajnov pre mužov aj ženy, vrátane konzervatívnejšej sivo-čiernej verzie či pastelových farieb s pozlátenými detailmi. K dispozícii sú aj rôzne veľkosti, aby sa vám náramok pohodlne nosil. Na prvý pohľad pôsobí ako štýlový doplnok a jeho funkcia môže ostať pre okolie nepozorovaná, čo môže príjemne prekvapiť priateľov alebo rodinu.

Galéria: Platobný náramok Niceboy ONE Infinity by Furiosa

Nepotrebujete kartu ani mobil

Počas testovania náramku sme zistili, že jeho najväčšou výhodou je úplná samostatnosť. Na platenie nepotrebujete nosiť kartu, mobil ani hodinky – náramok je vždy pripravený na použitie bez potreby zapínania či vypínania alebo prístupu na internet. Navyše sa nosí veľmi pohodlne, na ruke netlačí ani nezavadzia.

Pri nákupoch stačí jednoducho priložiť náramok k platobnému terminálu, aj keď máte plné ruky. Rovnaký komfort oceníte napríklad na kúpalisku alebo počas výletu na bicykli, kam kreditnú kartu často neberiete so sebou. Náramok je vodotesný a všestranný, takže funguje aj v náročných podmienkach či na dovolenke. Navyše nepotrebuje žiadnu batériu a nabíjanie, a teda sa nikdy nevybije.

Náramok sa hodí nielen na každodenné použitie, ale aj na významné a spoločenské akcie, ako sú oslavy v reštaurácii, pracovné stretnutia či dokonca plesy a návštevy divadla. Dámy aj páni určite ocenia možnosť platiť štýlovo bez nosenia veľkých kabeliek s peňaženkami a mobilmi, pričom náramok zároveň dotvorí váš elegantný outfit.

Platobný náramok od mBank

Funkčný kedykoľvek a kdekoľvek

Po testovaní v redakcii môžeme konštatovať, že platenie náramkom skutočne prináša pohodlie a praktickosť. Náramok máte stále na ruke, takže sa nemusíte obávať, či ste si zabudli peňaženku alebo mobil, keď idete platiť. Navyše tento moderný spôsob platenia často vyvolá príjemné prekvapenie vo vašom okolí.

Platobné náramky Niceboy ONE Infinity by Furiosa sú vyrábané v Česku a sú dostupné v limitovanom množstve. Fungujú výlučne s kartami Mastercard a bankou mBank, ktorá priniesla na Slovensko túto možnosť. Stačí si vytvoriť konto v mBank, náramok spárovať s aplikáciou Niceboy Pay a môžete začať naplno využívať jeho výhody.

Plaťte náramkom aj vy!

Odložte peňaženku a mobil, a vyskúšajte štýlový spôsob platenia s platobným náramkom. Pohodlie pri jeho požívaní budete mať doslova omotané okolo ruky. Tento dizajnový doplnok prichádza v elegantnom balení, čo z neho robí nielen praktický, ale aj trendy kúsok. Staňte sa majiteľom tejto limitovanej edície a prejdite na nový moderný spôsob platenia.

ZÍSKAJTE PLATOBNÝ NÁRAMOK

Získajte platobný náramok od mBank
Získajte platobný náramok od mBank

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou mBank.

Viac o téme: Banka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu