Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Nehoda osobného auta pri Uhrovci si vyžiadala zranenie dvoch osôb

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

UHROVEC - Dopravná nehoda osobného auta v nedeľu (22. 9.) popoludní v katastri Uhrovca v okrese Bánovce nad Bebravou si vyžiadala zranenie dvoch osôb. Na mieste zasahovali traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným kusom techniky. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Automobil sa po nehode nachádzal v poli vedľa vozovky, prevrátený na strechu. Pri udalosti sa zranili dvaja účastníci, posádka vozidla, z ktorých jeden zostal uviaznutý vo vnútri auta.

archívne video

Hasiči zasahujú pri lesnom požiari v blízkosti Bieleho kríža (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

"Zasahujúci hasiči z Bánoviec nad Bebravou vystrojení zdravotníckymi pomôckami začali ihneď s poskytovaním predlekárskej prvej pomoci zraneným osobám. Po stabilizácii osoby vo vozidle túto naložili na transportnú dosku a bezpečne z vozidla vyslobodili," opísal Petrík.

Na miesto udalosti sa podľa neho dostavili dve posádky záchrannej zdravotnej služby (ZZS), ktorým hasiči asistovali pri ďalšom ošetrení zranených a ich následnom naložení do sanitiek ZZS, po čom ich záchranári odviezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

"Príslušníci HaZZ následne vykonali protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby," dodal Petrík.

Viac o téme: NehodaZraneniaHaZZUhrovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu