Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Skvelá správa pre vodičov! Prejazd po ceste pod Strečnom je dnes bez obmedzení, komplikácie spôsobené počasím

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Erika Ďurčová)

ŽILINA - Premávka na ceste prvej triedy pod Strečnom v piatok nebude riadená svetelnou signalizáciou. Prejazd je bez obmedzení. Na sociálnej sieti o tom informujú žilinskí krajskí policajti.

archívne video

Na ceste I/18 pri Strečne budú opäť obmedzenia (Zdroj: TASR/Erika Ďurčová)

Na svahu nad cestou medzi Strečnom a Dubnou Skalou robia už niekoľko týždňov sanačné práce. Súvisia s nimi dopravné obmedzenia. Sanácia nestabilného svahu na kilometrovom úseku cesty vedúcej Strečnianskou úžinou bude stáť približne 3,5 milióna eur. Dodávateľ sa zaviazal vykonať dohodnutý rozsah diela do konca novembra.

 

AKTUÁLNE CESTA I/18 STREČNO❗ ✅DNES PREMÁVKA NA CESTE I/18 STREČNO NEBUDE RIADENÁ CESTNOU SVETELNOU SIGNALIZÁCIOU.❗ ✅CESTA JE BEZ OBMEDZENIA✅

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Thursday, September 12, 2024

Práce pod Strečnom pre počasie prerušili

 Práce na sanácii strečnianskeho brala sú vzhľadom na aktuálne nepriaznivé počasie prerušené. Od piatku do pondelňajšieho (16. 9.) rána bude úsek cesty I/18 pod Strečnom prejazdný obojsmerne bez obmedzení. Informovala o tom hovorkyňa Slovenskej správy ciest (SSC) Jana Lukáčová. "V pondelok ráno zhotoviteľ rozhodne o ďalšom postupe prác podľa vývoja poveternostnej situácie. SSC bude o riadení dopravy informovať," doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: DopravaPolícia ObmedzeniaStrečno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu