Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

AKTUÁLNE Na vlakových staniciach v Bratislave, Trnave a Košiciach nahlásili bomby

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Na železničných staniciach Bratislava-hlavná stanica, Trnava a Košice boli nahlásené výbušné systémy. Stanice prehľadáva polícia. Vlaky budú odchádzať až po ich prehľadaní. Potvrdila hovorkyňa Železníc SR Vladimíra Bahýlová.

Hovorkyňa spresnila, že výbušný systém sa mal nachádzať na podvozku niektorého vlaku. Kontrolu vykonávajú aj na železničnej stanici Bratislava-Petržalka. "O 15. hodine bola nahlásená bomba v železničnej stanici Bánovce nad Ondavou," doplnila hovorkyňa s tým, že bomba tam nájdená nebola, preto následne po ukončení kontroly spustili dopravu.

archívne video

Tlačová konferencia Matúša Šutaja Eštoka a Tomáša Druckera k bombovým hrozbám na školách (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková potvrdila, že polícia kontroluje všetky vlaky smerujúce z Bratislavy. "Policajti odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne vykonávajú na všetkých vlakoch smerujúcich z Bratislavy potrebné úkony v súvislosti s prijatím výhražného emailu, ktorý bol doručený na bratislavskom letisku a obsahoval informáciu o uložení výbušného nástražného systému na podvozku jedného z vlakov smerujúceho z Bratislavy," ozrejmila.

Viac o téme: VlakHrozbaBombyPolícia Stanice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu