Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

MIMORIADNE pátranie! Polícia hľadá len 13-ročnú Alžbetku z Oravy: Nevideli ste ju?

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TVRDOŠÍN - Polícia zverejnila mimoriadne pátranie po len 13-ročnej Terézii z Oravy, ktorá dnes v ranných hodinách odišla z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Nevideli ste ju?

Aktualizované: Polícia Alžbetu už vypátrala.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne zverejnilo pátranie po len 13-ročnej Alžbete z Tvrdošina. Dievča dnes ráno odišlo z domu na doposiaľ neznáme miesto a od tej doby nedala rodine o sebe žiadne informácie.

archívne video

Záchranári pátrajú v oblasti, kde sa potopila plachetnica Bayesan plaviaca sa pod britskou zástavou (Zdroj: X/Vigili del Fuoco)

Alžbeta je 146cm vysoká, chudej postavy. Má zelené oči a hnedé vlasy po ramená. Na sebe mala naposledy tmavé tepláky sivej farby a sivú mikinu s kapucňou značky Converse. "Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej maloletej je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ," poznamenala žilinská polícia na sociálnej sieti.

 

HĽADÁME 13 ROČNÚ ALŽBETKU❗ POMÔŽTE NÁM JU NÁJSŤ 🙏 👮Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne vyhlasuje...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Thursday, September 12, 2024
Viac o téme: PátraniePolícia Alžbeta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu