Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hrôza! Pri železničnej trati našli telo muža: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

LEOPOLDOV - Hrôzostrašný pohľad sa naskytol trnavským policajtom. Pri železničnej trati v katastri mesta Leopoldov v okrese Hlohovec našli telo bez známok života. Polícia zverejnila zábery muža. Pátrajú po jeho totožnosti.

Trnavskí policajti prostredníctvom sociálnej sieti zisťujú totožnosť mladého muža vo veku 23 až 36, ktorého telo našli v piatok 23.8. 2024 pri železničnej trati v katastri mesta Leopoldov v okrese Hlohovec. "Na základe získaných informácií ide o muža približne vo veku 23 až 36 rokov, vysoký 172 cm, štíhlej postavy, s nakrátko ostrihanými hnedo-čiernymi vlasmi a na tvári má fúzy a bradu. Na rukách a oboch predlaktiach má výrazné tetovania," poznamenala trnavská polícia.

V čase nálezu mal na sebe oblečené modré tričko s krátkym rukávom, krátke sivé pracovné nohavice, čierne tenisky značky Adidas a čierne ponožky značky PUMA. "Policajti na zistení totožnosti mladého muža intenzívne pracujú. Pri mužovi ani v jeho okolí sa však nepodarilo nájsť žiadne doklady ani osobné veci, ktoré by dopomohli k jeho stotožneniu alebo zisteniu jeho predchádzajúceho pohybu," dodali muži zákona. Zároveň priložili fotografie, ktoré by ľuďom pomohli po stotožnení muža. 

Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy

Galéria: Polícia pátra po totožnosti muža

Ak ste muža na fotografiách spoznali, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža, ihneď kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo na najbližšom policajnom útvare.

Viac o téme: VlakŽeleznicaPolícia Hlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu