Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Slovák sa v Taliansku pokúsil o známy podvod s dopravnou nehodou: Pri zadržaní uhryzol policajta!

(Zdroj: Getty Images)

JANOV – Talianska polícia zadržala 41-ročného občana Slovenska, ktorý sa v Janove snažil od obete vylákať 45-tisíc eur. Slovák sa snažil oklamať muža, že jeho dcéra sa zaplietla do smrteľnej dopravnej nehody a rýchlo potrebuje peniaze. Ten však včas kontaktoval políciu a tá po príchode podvodníka zadržala. Ten ale kládol odpor a jedného z policajtov dokonca uhryzol do prstu.

Na prípad upozornil taliansky portál genova24. Talian zavolal na políciu s tým, že ho kontaktovala žena, ktorá sa vydávala za jeho dcéru a povedala mu, že spôsobila smrteľnú nehodu a potrebuje 45-tisíc eur. Polícia mu odporučila, aby sa s podvodníkmi dohodol. Medzitým stáli pred jeho domom a videli prichádzať muža, ktorý sa dostavil k dverám, aby vyzdvihol peniaze.

archívne video

Dvojica najprv okradla ťažko postihnutého seniora, potom ďalšieho dôchodcu (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Policajti okamžite vyštartovali a slovenského občana zadržali. Ten sa však aktívne bránil a pri pokuse o útek dokonca uhryzol strážnika do prstu. Uniknúť sa mu ale nepodarilo a podvodník bol zatknutý, pričom prípad okamžite obletel talianske média.  

Viac o téme: TalianskoSlovákPodvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu