Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Tragický záver pátrania! Ľudmilu hľadali dlhé hodiny: Našli ju, žiaľ, neskoro

(Zdroj: FB/Záchranný Systém Slovensko)

TRNAVA - Obrovskou tragédiou sa skončilo pátranie po len 31-ročnej Ľudmile z okresu Trnava. Tú sa včera v noci pokúšala nájsť rodina. Na pomoc si zavolali aj pátracie tímy. Ženu sa podarilo nájsť, žiaľ, neskoro.

Zúfalá rodina včera večer požiadala pátracie tímy o pomoc pri pátraní. Mladá žena z okresu Trnava sa totiž nevrátila domov a nikto ani len netušil, kde sa nachádza. Záchranný systém Slovensko sa preto okamžite mobilizoval a vyrazil do terénu. Do pátrania sa zapojili aj ďalšie pátracie tímy či polícia.

archívne video

Záchranári pátrajú v oblasti, kde sa potopila plachetnica Bayesan plaviaca sa pod britskou zástavou (Zdroj: X/Vigili del Fuoco)

"Na pátranie boli využité najmä offroad vozidlá a pešie tímy, ktoré zrýchlené prehľadávali možné cesty a bezprostredné okolie od miesta posledného kontaktu s nezvestnou ženou," poznamenal Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti.

Po žene pátrala aj Bratislavská kynologická záchranárska brigáda či Canis center eddy Slovakia spoločne so svojimi psami. Obrovskú súčinnosť prejavil aj starosta obce Buková či miestni dobrovoľníci. Po niekoľkých hodinách prehľadávania terénu sa ženu podarilo napokon nájsť, žiaľ, neskoro.

 

⚫️ Pátracia akcia so smutným koncom 🟠 Dnes vo večerných hodinách sme boli požiadaní rodinou nezvestnej ženy z okresu...

Posted by Záchranný Systém Slovensko on Monday, September 9, 2024
Viac o téme: PátranieTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu