Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

AKTUÁLNE V Bratislave a okolí treba počítať s kolónami: V TOMTO úseku sa zdržíte až hodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V Bratislave a okolí treba v pondelok ráno počítať s rozsiahlymi kolónami. Na vjazde do Bratislavy z Bernolákova po starej Seneckej ceste hlásia vodiči hodinové zdržanie. Na trase z Malinova do Mosta pri Bratislave sa zdržia 40 minút. Zelená vlna STVR o tom informovala na svojom webe.

archívne video

Práce na dočasnom premostení pri moste na Hradskej ulici pokračujú (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Pre kolóny Národná diaľničná spoločnosť priebežne uzatvára bratislavský tunel Sitina v smere z Lamača do Mlynskej doliny, uvádza Zelená vlna. Na vjazde do Bratislavy smerom z Malaciek po diaľnici D2 hlásia 25-minútové zdržanie, rovnako sa vodiči zdržia aj na Hodonínskej smerom do centra.

Na bratislavskej diaľnici D1 od Zlatých pieskov smerom na Prístavný most do Petržalky treba počítať s 20-minútovým zdržaním.

Aj v Ivanke pri Dunaji na Vajnorskej smerom na Bratislavu si vodiči postoja v kolónach 20 minút.

"Na diaľnici D1 pred Bernolákovom smerom zo Senca sa v strednom pruhu zrazili tri osobné autá, jedno z nich čiastočne blokuje pravý pruh," uvádza Zelená vlna STVR. Tiež upozorňuje vodičov na znižovanie rýchlosti v bratislavskom tuneli Sitina v oboch smeroch, sledovať treba svetelné dopravné značky.

Viac o téme: DopravaZdržanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu