Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Slovenská pošta hľadá firmu na pozáručné opravy a údržbu motorových vozidiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer )

BRATISLAVA - Slovenská pošta hľadá firmu na pozáručné opravy a údržbu motorových vozidiel, vrátane technických a emisných kontrol pre nákladné vozidlá do 3,5 tony. Predpokladaná hodnota zákazky je vyše 1,3 milióna eur. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré bolo zverejnené vo Vestníku verejného obstarávania.

Predmetom zákazky je komplexná starostlivosť o motorové vozidlá Slovenskej pošty. Úspešný uchádzač bude zabezpečovať opravy, údržbu, pozáručný servis či dodanie náhradných dielov a príslušenstva. Zabezpečiť bude musieť aj vykonanie technických a emisných kontrol, v prípade potreby aj odťah vozidla či výjazd k nefunkčnému vozidlu a vykonanie nenáročného servisu na mieste. Firma by mala tiež vedieť zabezpečiť zapožičanie auta či umytie exteriéru i interiéru vozidiel pošty.

archívne video

Slovenská pošta v Banskej Bystrici vystavuje najlepšie diela významného slovenského rytca Františka Horniaka (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Zákazka bude financovaná z finančných prostriedkov Slovenskej pošty. Ponuky môžu uchádzači predkladať do 2. októbra 2024, vyhodnotené budú na základe najlepšieho pomeru ceny a kvality. Rámcovú zmluvu bude pošta s úspešným uchádzačom uzatvárať na štyri roky alebo do vyčerpania finančného limitu zmluvy.

Viac o téme: VozidláúdržbaFirmaSlovenská pošta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu