Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

DRÁMA neďaleko hodových slávností: Zaútočil na suseda a dobodal ho nožom! Policajti ho na ulicu vyvliekli nahého

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Prvý septembrový víkend sa už tradične niesol v znamení hodových slávností v mestskej časti Vrakuňa, kde sa stretlo obrovské množstvo ľudí. Avšak, len kúsok od centra slávností, doslova len pár ulíc ďalej, sa odohrávala dráma v jednej z bytoviek. Muž na svojho suseda vytiahol nôž a viackrát ho bodol. Policajti ho zadržali a na ulicu vyvliekli nahého.

K dráme došlo v noci zo soboty na nedeľu v bratislavskej Vrakuni. O rozruch sa totiž postaral chlap, ktorý na suseda z bytovky vytiahol nôž a viackrát ho napadol. Spôsobil mu viaceré bodno-rezné rany v oblasti krku a ramena. Informuje o tom portál noviny.sk

O zraneného muža sa postarali záchranári, sanitkou ho zakrvaveného previezli do nemocnice. Útočníka spacifikovali policajti v byte na 1. poschodí, kde zaistili aj nôž. Agresívneho muža policajti vyviedli v putách na ulici krátko po 23. hodine večer, nahého a bez nohavíc. Muž sa hádzal o zem a kričal. Policajti ho následne eskortovali na policajné oddelenie. 

K celej veci sa krátko pred obedom vyjadrila aj bratislavská polícia. "V súvislosti s Vami uvedeným prípadom bol včera,krátko po 22.00h na osobnej slobode hliadkou PZ obmedzený 61-ročný muž. Podľa doterajších informácií došlo ku konfliktu medzi dvoma mužmi. Zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Bližšie informácie poskytneme,keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," napísal pre Topky.sk hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

Viac o téme: útok nožomDráma vo Vrakuni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu