Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Desivý incident v Košiciach: Muž najskôr na ženu vystrelil šesťkrát, keď netrafil, naháňal ju a dobil ju tyčou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

KOŠICE - Trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný v štádiu pokusu začala polícia v súvislosti s násilím, ku ktorému došlo v sobotu (31. 8.) popoludní v jednom z rodinných domov v košickej mestskej časti Sever. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Ako potvrdila, muž mal po predchádzajúcej slovnej výmene názorov vystreliť z doposiaľ nezisteného typu zbrane najmenej šesť rán na 53-ročnú ženu, ktorú však náboje nezasiahli. "Žena utiekla do záhrady rodinného domu, no muž ju začal prenasledovať a tam ju viackrát udrel kovovou tyčou do oblasti hlavy a tela, čím jej útokom na životne dôležité orgány podľa predbežnej lekárskej správy spôsobil zranenia s predpokladanou dobou liečenia viac ako 42 dní," spresnila Ivanová.

Na mieste činu sa nachádzal 67-ročný muž

Podľa jej slov sa na mieste činu nachádzal 67-ročný muž, ktorého svedectvo môže významnou mierou prispieť k objasneniu tejto udalosti. "V prípade, že máte vedomosť, kde by sa tento muž mohol nachádzať, prípadne ste ho videli a viete policajtom poskytnúť relevantné informácie o jeho pohybe, oznámte to osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo telefonicky na známom bezplatnom telefónnom čísle 158," apeluje na verejnosť.

 

🚨VIETE NÁM POMÔCŤ? VÁŠ TIP JE PRE NÁS DÔLEŽITÝ!🚨 ➡️Včera (31.8.) popoludní došlo v Košiciach k násilnej trestnej...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Sunday, September 1, 2024
Viac o téme: Polícia VýstrelyúderyKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu