Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

MIMORIADNE Dráma na východe Slovenska: Pokus o vraždu! Žena udrela muža sekerou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

MEDZEV - Polícia obvinila ženu, ktorá v Medzeve napadla muža sekerou, z vraždy v štádiu pokusu. V pondelok (26. 8.) došlo v meste v okrese Košice-okolie k fyzickému napadnutiu medzi viacerými osobami. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, po príchode policajtov už k hromadnej potýčke nedochádzalo, bol tam zranený 22-ročný muž.

"Na mieste sa však nenachádzala osoba podozrivá zo spáchania tohto skutku. Policajti 32-ročnú ženu na základe výpovedí svedkov vypátrali a so súhlasom prokurátora ešte v nočných hodinách zadržali a obmedzili na osobnej slobode, a potom umiestnili do cely policajného zaistenia," uviedla hovorkyňa.

archívne video

Rodina poškodených v kauze brutálnej vraždy Patrície si pýta 100-tisíc eur (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Muž podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia, ktoré si predbežne budú vyžadovať viac ako 42-dňovú dobu liečenia a práceneschopnosti. Stopy, ktoré polícia na mieste zaistila, zaslali na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu. Polícia na základe zistených skutočností skutok prekvalifikovala.

 

ŽENU, KTORÁ V MEDZEVE NAPADLA MUŽA, POLICAJTI OBVINILI Z VRAŽDY V ŠTÁDIU POKUSU, A O JEJ ĎALŠOM OSUDE ROZHODNE SÚD ➡️V...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Thursday, August 29, 2024

"Ďalšími vykonanými úkonmi sa však zistilo, že k zraneniu osoby malo dôjsť po predchádzajúcej hádke, po ktorej mala 32-ročná žena sekerou opakovane udrieť do oblasti hlavy a chrbta 22-ročného muža," uviedla hovorkyňa. Doplnila, že súd rozhoduje o vzatí obvinenej do väzby.

Viac o téme: VraždaPokusPolícia Obvinenie MedzevŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu