Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hasiči v Trnavskom kraji zasahovali v súvislosti s počasím 38-krát

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

TRNAVA - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Trnavského kraja 38-krát zasahovali v súvislosti s poveternostnou situáciou od utorka (20. 8.) do stredy do 6.00 h. Celkom zasahovalo 14 príslušníkov HaZZ a 44 členov dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Lena Košťálová. Na odstránenie následkov bolo nasadených 14 kusov hasičskej techniky.

Príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Piešťanoch zasahovali 13-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Trnave deväťkrát. Najviac práce mali členovia dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí Veľké Kostoľany, ktorí absolvovali sedem zásahov. Po dva výjazdy mali dobrovoľní hasiči v obciach Leopoldov, Štvrtok na Ostrove, Veľká Paka, Hlohovec, raz zasahovali v obciach Madunice, Cífer, Malženice a Bučany.

archívne video

Hasiči zasahujú pri požiari skládky v Podunajských Biskupiciach (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Hasiči odstraňovali popadané a naklonené stromy ohrozujúce plynulosť a bezpečnosť premávky, strhnuté elektrické vedenia a strhnuté časti striech. Taktiež odčerpávali nahromadenú vodu z pivničných priestorov a cestných komunikácií.

Viac o téme: HasičiBúrkaPopadané stromyHaZZTrnavský kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu