Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Matúš sa vracal z práce! Brutálnu zrážku neprežil: Tvrdá rana pre jeho lásku Aďku a nenarodenú dcérku Olivku

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba, donio)

BLATNÁ - Obrovská tragédia! Matúš sa vracal z nočnej ku svojej láske Aďke. Domov však už nedorazil. Tragicky zahynul pri čelnej zrážke dvoch osobných automobilov.

Matúš a Aďka sa poznali už od základnej škole. Ich spoločné kamarátstvo postupne prerástlo v obrovskú lásku. V harmónii spoločne žili 12 rokov. Postupne si stavali dom, v ktorom by mohli žiť aj s ich ešte nenarodenou dcérou Olivkou. Matúš bral každú fušku, ktorá sa dala, aby ich sen dokončil. Všetko však zmenil jeden okamih.

Matúš sa v osudné ráno v piatok 9.8. 2024 vracal k svojej láske z nočnej v práci. Domov však už nedorazil. Za obcou Blatné (okr. Senec) sa totiž čelne zrazil s osobným autom. "Pri čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel sa na mieste nachádzali 4 zranené osoby, z toho jedna maloletá. Žiaľ, jedna dospelá osoba svojim rozsiahlym zraneniam na mieste podľahla," informovali o tom leteckí záchranári na sociálnej sieti.

Matúš sa vracal z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Aďka tak ostala na všetko úplne sama. Na Vianoce má prísť na svet ich milovaná dcérka Olivka, ktorú Matúš, žiaľ, už nikdy neuvidí. Čoskoro sa tak z Aďky stane slobodná mamička, ktorá sa ocitne v neľahkej situácii. Domček, ktorý si spoločne stavali, sa im nepodarilo dokončiť. Okrem toho musí splácať hypotéku a čoskoro prídu aj výdavky na dieťatko. Jej blízky preto prosia o pomoc úbohej budúcej mamičke. "Získané prostriedky pomôžu splatiť aspoň časť hypotéky a na štart po narodení Olivky, na ktorú Aďka ostala sama," poznamenali v zbierke, ktorú zverejnili na portály donio.sk.

Viac o téme: NehodaTragédiaBlatné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu