Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Krádež motocykla a jazda pod vplyvom drog! Muž sa pokúšal ujsť polícii

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajná hliadka zastavila na Šancovej ulici v Bratislave muža, ktorý jazdil na odcudzenom motocykli, bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom drog. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Policajti zastavili 44-ročného muža z Považskej Bystrice v nedeľu (18. 8.) krátko po 14.00 h z dôvodu jazdy bez riadne upevnenej prilby. Okrem toho, že nemal vodičské oprávnenie, pozornosti policajtov neuniklo, že motocykel má poškodenú spínaciu skrinku.

archívne video

Traja tínedžeri utekali na motorke pred policajtami (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

"Z toho dôvodu policajti nadobudli podozrenie, že ide o odcudzený motocykel. Vodič sa po chvíli začal správať nervózne a agresívne. Jeho správanie vyústilo až do viacerých pokusov o útek, ale v nich mu policajná hliadka zabránila. Lustráciou v informačných systémoch polície bolo zistené, že po motocykli, na ktorom jazdil, pátrajú policajti z Petržalky," podotkla.

Krádež motocykla a jazda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Toxikologické vyšetrenia preukázali v tele muža amfetamín a metamfetamín. "Jazdou pod vplyvom drog sa dopustil priestupku v cestnej premávke a jeho konanie bude prejednané správnym orgánom," doplnila Šimunková. Informácie k objasneniu krádeže boli odovzdané policajtom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V.

Viac o téme: MotocykelZadržanieVodičPolícia DrogyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu