Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Orange hlási výpadok internetu aj TV: ZOZNAM zasiahnutých lokalít! Klientom sa ospravedlňujú

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Ak patríte k tým, ktorí využívajú pri internete a TV služby spoločnosti Orange, počítajte s tým, že v týchto dňoch nebudú tieto služby všade dostupné. Dôvodom sú plánované práce.

„Dovoľujeme si vás informovať o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom, a.s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch. Počas práce môže dôjsť k dočasnej nedostupnosti služieb od Orangeu (internet, televízia),“ uvádza spoločnosť na svojej webovej stránke.

Prvé výpadky mohli niektorí užívatelia zaznamenať už v pondelok. V lokalite Domaniža, Jastrabá trval až do 21.30 hod.

Orange hlási výpadok internetu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

V ďalších deň by sa na nedostupnosť služieb mali pripraviť v lokalite Kostolec, Oravská Jasenica, Remetské Hámre a Stráňavy, kde budú výpadky v utorok 30. 7. v čase od 06:30 - 20:30. V stredu 31.7. následne nebudú služby plne dostupné v lokalite Gajary (ulice: 1. mája, Gagarinova, Gajary, Gajary /PC, Gráfova, Hlavná, Levárska, Mládežnícka, Na Riadku, Pivovar, Skuteckého, Športová, Štefánikova, Štúrova, Továrenská, Záhorácka, Záhradná) a to v čase medzi 09:00 - 14:00.

„Za prípadné komplikácie sa vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. V prípade, že vám po ukončení plánovaných prác nefungujú služby, reštartujte prosím vaše zariadenia,“ dodala spoločnosť.

Viac o téme: VýpadokInternet Slovak TelecomTVOrange
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu