Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

AKTUÁLNE V Bratislave kolabuje doprava! Tvoria sa rozsiahle kolóny, polícia upozorňuje vodičov

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Policajti aktuálne evidujú komplikácie v cestnej premávke na území Bratislavského kraja v súvislosti s uzatvorením diaľnice D1. Upozorňujú na kolóny. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Uzatvorený nájazd na diaľnicu D1 pri Senci (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

"Vodičov v tejto súvislosti upozorňujeme, aby sa pripravili na tvorbu kolón v úseku od Veľkého Bielu v smere do Bratislavy," uviedol hovorca. Zároveň na účastníkov cestnej premávky apeluje, aby zvýšili svoju trpezlivosť a riadili sa pokynmi hliadok dopravnej polície.

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA PRE VODIČOV ✅️Bratislavskí dopravní policajti aktuálne evidujú v súvislosti s uzatvorením diaľnice...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, July 27, 2024

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá. Nasledovať bude spustenie minimálne jedného jazdného pruhu v smere do Bratislavy. Čiastočná uzávera sa skončí najneskôr v nedeľu (28. 7.) o 20.00 h.

Práce na D1 po dokončení významným spôsobom odľahčia tranzit cez Bratislavu

Práce na diaľnici D1 po ich dokončení vodičom významným spôsobom odľahčia tranzit cez Bratislavu. Avizoval to generálny riaditeľ Národnej diaľničnej spoločnosti Filip Macháček na sobotňajšom mediálnom brífingu. S dopravnými obmedzeniami treba podľa neho počítať aj na budúci víkend, pričom diaľnica bude zatvorená v opačnom smere z Bratislavy na Trnavu. "Je to stavba, ktorá bude mať veľký dosah na vodičov jazdiacich cez Bratislavu. Odľahčí významným spôsobom po dokončení tranzit cez Bratislavu a významným spôsobom pomôže ľuďom dochádzajúcim za prácou do Bratislavy a z Bratislavy," uviedol Macháček. Robia podľa neho všetko pre to, aby dopravné obmedzenia mali čo najmenší vplyv na motoristickú verejnosť.

Ako pripomenul, do nedele (28. 7.) do 20.00 h sú na diaľnici D1 naplánované dopravné obmedzenia. Následne podľa neho znova pustia dopravu v zúžených troch jazdných prúdoch v smere na Bratislavu. Doplnil, že na budúci víkend pôjde o kratšie dopravné obmedzenie. Následne už podľa neho bude pustená doprava v ľavom jazdnom páse v šiestich zúžených pruhoch. Šéf NDS takisto podotkol, že križovatka Bernolákovo je obmedzená v dvoch stupňoch. "Od tohto víkendu je zatvorený výjazd od Bernolákova a Slovenského Grobu na Bratislavu. Od budúceho víkendu bude uzatvorený výjazd a zjazd z diaľnice v opačnom smere na Trnavu," priblížil s tým, že tieto obmedzenia budú trvať do zimy tohto roka.

Viac o téme: PolíciaD1Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu