Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Brutálna nehoda exprezidenta Kisku: FOTO Skončil celý zakrvavený! Ľuďom adresuje veľkú prosbu

Andrej Kiska Zobraziť galériu (2)
Andrej Kiska (Zdroj: Topky)

POPRAD – Prosím, noste prilbu. Exprezident Andrej Kiska mal zlú nehodu. Pri zjazde po štrkovej ceste z kopca na bicykli sa nešťastne pošmykol a spadol. Ako sám povedal, prilba, ktorú mal na hlave, mu zrejme už po druhýkrát zachránila život.

„Jednoduchý zjazd po štrkovej rovnej ceste. V strede je pás trávy. A pri prechode z jednej koľaje do druhej sa bicykel podšmykne a ja letím hlavou rovno do svahu. Ruky neudržia telo a hlava sa zaborí do svahu. Pocit bezmocnosti, prekvapenia a ťaživé milisekundy očakávania, ako to moje, už nie najmladšie telo, celé zvládne.,“ opísal chvíle hrôzy Kiska.

Brutálna nehoda exprezidenta Kisku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska )

Našťastie mohol skonštatovať, že to jeho telo zvládlo. „Doudieraný, skrvavený, ale šťastný, že sa nič vážne nestalo, som sa zmohol len na jedno: Ďakujem, Bože. A obrovská vďaka aj prilbe, ktorá celý náraz zniesla. Keby som ju nemal, neviem, či by som dnes tento príspevok písal,“ tvrdí. „Stále stretávam ľudí na bicykloch bez prilieb. Prosím, neriskujte. Môžete ísť aj opatrne, ale stačí malý, maličký okamih…,“ dodal.

Viac o téme: NehodaBicykelAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu