Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Polícia odvolala pátranie po nezvestnej 41-ročnej žene: Našli ju a je v poriadku

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PRIEVIDZA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 41-ročnej Gabriele Berkyovej. Ženu naposledy videli 18. júla o 6.30 h na Priemyselnej ulici v Prievidzi. Odtiaľ odišla na neznáme miesto a jej súčasný pobyt nie je známy. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Aktualizované o 16:18 Polícia odvolala pátranie po nezvestnej 41-ročnej Gabriele Berkyovej. Ženu našli a je v poriadku. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.  Policajti po žene pátrali po tom, čo ešte 18. júla odišla z Priemyselnej ulice v Prievidzi na neznáme miesto.

Gabriela Berkyová je vysoká 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má svetlohnedé na krátko ostrihané vlasy, chôdzu má predklonenú s väčším pohybom rúk dopredu a dozadu pri chôdzi. Naposledy mala na sebe oblečené šedé tričko s krátkym rukávom a čiernym vzorom na hrudníku, pravdepodobne modré alebo čierne krátke rifle. Obuté mala čierne tenisky značky Nike.

 

🙏AK STE VIDELI GABRIELU, DAJTE NÁM O TOM VEDIEŤ 👉Nezvestná 41-ročná Gabriela Berkyová bola naposledy videná dňa...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, July 23, 2024

"Ak máte informácie o pohybe alebo pobyte Gabriely, oznámte to polícii na známom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na stránke Polícia SR - Trenčiansky kraj na sociálnej sieti," vyzvala verejnosť polícia.

Viac o téme: PolíciaPrievidzaPátranie6iadosť o pomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu