Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Tragédia v chatovej oblasti pri Banskej Bystrici: Mladík († 24) vypadol z okna, zachrániť sa ho už nepodarilo

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

BANSKÁ BYSTRICA - Zábava partie mladých ľudí sa skončila tragicky. Na chate v oblasti nad Tajovom pri Banskej Bystrici prišiel o život 24-ročný muž, ktorý podľa svedkov vypadol z okna. Mladík žiaľ, napriek snahe záchranárov, zraneniam podľahol. Prípadom už sa zaoberá polícia.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Mladík mal nešťastne vypadnúť z okna na poschodí, čo predstavuje približne šesťmetrovú výšku. Informuje o tom TV JOJ. Mužovi sa snažili pomôcť kamaráti aj privolaní záchranári z Banskej Bystrice, žiaľ bez úspechu. „Na terase chaty bolo nájdené telo muža bez známok života. Nariadená bola súdna pitva a vyšetrovanie ďalej pokračuje," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Banská Bystrica Mária Faltániová.

Svoju úlohu pri tragédii mohol zohrať aj alkohol. Mladík údajne krátko pred tragédiou nebol v izbe sám a dôležité tak teraz budú výpovede svedkov, ktorí budú vyšetrovateľovi opisovať, čo sa na osudnom mieste stalo. "Neviem, čo sa presne stalo, od rána tu vidíme veľa policajných áut, aj záchranári tu boli a niekoho oživovali," povedal pre televíziu svedok tragédie.

Viac o téme: ChataTragédiaMladíkTajov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu