Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Silná búrka zničila známe kúpalisko: FOTO skazy! Odtrhnutý strom a popadané prístrešky

(Zdroj: FB/ThermalPark Nitrava)

NITRA - Intenzívna búrka zasiahla aj známe termálne kúpalisko v Poľnom Kesove v okrese Nitra. Silný vietor vytrhol nielen strom, ale zdemoloval aj prístrešky. Kúpalisko museli zatvoriť.

"Večer nás zasiahla veľká búrka, ktorá narobila viaceré škody na našom kúpalisku. Z tohto dôvodu zajtra, 13.7.2024, ráno neotvoríme. Musíme upratať a dať celý areál opäť do poriadku," informovalo o tom kúpalisko na sociálnej sieti. Zároveň priložili fotografie strhnutého stromu, porozhadzovaného exteriéru a zdemolovaných prístreškov.

Musia sa preto pustiť do prác a okolie upraviť. Do prác sa pustili od skorého rána. "Ak sa nám podarí areál upraviť v priebehu dňa a budeme schopní otvoriť, budeme vás o tom informovať. Ďakujeme za pochopenie," dodalo kúpalisko.

 

‼️OZNAM PRE NÁVŠTEVNÍKOV‼️ Dnes večer nás zasiahla veľká búrka, ktorá narobila viaceré škody na našom kúpalisku. Z...

Posted by ThermalPark Nitrava on Friday, July 12, 2024

Časť Slovensko zasiahli včera večer 12.7. 2024 mohutné búrky so silným dažďom, ktoré ničili všetko, čo im vošlo do cesty. Na festivale pohoda dokonca spôsobili pád veľkého stanu. Záchranár ošetrili 13 ľahko zranených osôb a dve ťažko zranené ženy. Polícia potvrdila, že pre pád stanu začala trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie.

Viac o téme: VietorKúpaliskoBúrka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu