Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Bez vodičáku a pod vplyvom drog: Takto ho policajti odhalili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

ZLATÉ MORAVCE - Metamfetamín, marihuanu a metyléndi odhalilo toxikologické vyšetrenie v krvi vodiča, ktorého zastavila policajná hliadka v Zlatých Moravciach. Ako informovala polícia na sociálnej sieti, muža kontrolovali, pretože jazdil po meste na osobnom aute, ktoré malo nefunkčné zadné pravé svetlo.

Policajti auto zastavili a vodiča vyzvali, aby predložil doklady. "Ukázal iba doklady od vozidla a policajtom dodal, že nie je držiteľom vodičského preukazu. Policajti muža podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Počas kontroly javil známky nervozity a mal rozšírené zreničky. Spýtali sa ho, či pred jazdou alebo počas nej požil omamné alebo psychotropné látky. Odpovedal, že užil pervitín," informovala polícia.

archívne video

Muž mal od roku 2022 predávať metamfetamín (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Následné toxikologické vyšetrenie potvrdilo prítomnosť drog v tele 27-ročného vodiča. "Svojím konaním sa dopustil priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Policajti spísali správu o výsledku objasňovania priestupku a ďalšiu jazdu zakázali," doplnila polícia.

Viac o téme: VodičákPolícia Drogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu