Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Tragédia na koľajisku! Po zrážke s vlakom zomrel mladý muzikant: Pár hodín pred nešťastím ešte oslavoval

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

VRÁBLE - Obrovská tragédia otriasla mestom Vráble v Nitrianskom samosprávnom kraji. Po desivej zrážke s vlakom prišiel o život mladý miestny muzikant.

Rušňovodič osobného vlaku smeroval v pondelok 8.7. 2024 z Palárikova do Zlatých Moravies. Krátko po 5 hodine ráno vlak prešiel cez priecestie a išiel k železničnej stanici vo Vrábľoch. Asi po dvesto metroch podľa portálu noviny.sk však prišiel obrovský šok. Rušňovodič spozoroval na koľajisku človeka. Napriek obrovskej snahe a použitia rýchlobŕzd však rušňovodič nárazu už nedokázal zabrániť. 

archívne video

Nehoda za Novými Zámkami, smer Štúrovo: Horí vlak (Zdroj: Facebook/Katarína Molnárová Perlacosmetic)

"Približne dvesto metrov od železničného priecestia došlo k stretu vlaku s človekom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra Jana Šinková. Rušňovodič po desivej zrážke okamžite zavolal na pomoc všetky záchranné zložky. Privolaní hasiči skonštatovali, že osoba ostala pod vlakom. Dychová skúška u rušňovodiča bola negatívna.

Podľa portálu mal pri nehode vyhasnúť život mladého len 33-ročného miestneho muzikanta, ktorý v sobotu pred tragédiou oslavoval svoje meniny s priateľmi. Pred sebou mal mať viacero letných koncertov. 

Viac o téme: NehodaVlakRušňovodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu