Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Známy operátor hlási masívny výpadok: Zákazníci končia bez internetu či televízie! ZOZNAM postihnutých miest

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA/KOŠICE – Známy slovenský operátor Orange informoval na svojej webovej stránke že od utorka 9.7. do piatka 12.7. dôjde k masívnemu výpadku ich služieb.

Už v nasledujúcich dňoch má dôjsť k výpadku služieb z dôvodu plánovaných prác na strane spoločnosti Slovak Telekom, a.s., informoval operátor Orange na svojej webovej stránke. V utorok medzi 7:30 až 19:30 môže dôjsť k výpadku internetu a televízie v lokalitách Hubice, Hubová, Ihráč, Kopernica a Švošov. Rovnako sa tento výpadok dotkne ale aj Košíc a to priamo na uliciach Kvetná, Maloidanská, Mierová, Mládežnícka, Na Záhumní, Nám. Oceliarov, Nemessányiho, Ranná, Smreková, Šemšianska, Učňovská a Železiarská.

Výpadok hrozí aj ďalšie dni a to konkrétne v stredu 10.7. v čase medzi 7:00 až 16:00 v Prievidzi. O hodinu a pol dlhšie môžu mať problémy s výpadkom televízie a internetu aj v lokalitách Ihráč, Kopernica, Olováry, Veľká Ida ale aj Veľký Biel.

Vo štvrtok dôjde k výpadku v obciach Moravské Lieskové, Nižná Slaná a Šišov. Posledný deň, kedy príde k čiastočnej nedostupnosti služieb je piatok 12.7. a to konkrétne v Lednici a v Moravskom Lieskovom. Operátor sa ospravedlnil za prípadné komplikácie a vopred poďakoval za pochopenie. V prípade ak by zákazníkom služby ani po výpadku nefungovali, je potrebné reštartovať zariadenia.

Viac o téme: Internet OrangeTelevíziaVýpadok služieb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu