Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Neuveriteľné: Po úspešnom projekte opäť prichádza ponuka, aká sa neodmieta! Bývajte pri Bratislave za zlomok ceny

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Rowink)

BRATISLAVA – Nový developerský projekt Rowink, je pokračovaním úspešného projektu Sunny Home v Rovinke, ktorý sa okamžite tešil obrovskému záujmu a obľube, čo potvrdzuje aj 100% vypredanosť prvej etapy. Developer však v novom projekte prichádza s ešte lepšou ponukou, aká sa neodmieta. V objekte sú totiž k dispozícii 1,2 a 3 izbové byty, ktoré sú až o 30 percent lacnejšie než byty v Bratislave! Rovinka je pritom len 3km od hlavného mesta a projekt sa nachádza v lukratívnej časti obce, kde je okamžitý prístup na obchvat a teda pri cestovaní autom netrávite čas v žiadnych dopravných zápchach. V Bratislave tak môžete byť autom už za 7 minút a zároveň žiť v pokojnej časti mimo ruchu mesta.

Cena 1-izbového bytu v projekte Rowink sa začína na neuveriteľných 99 900 eur. Dvojizbový byt môžete mať už za 149 900 eur a 3-izbový za 204 900 eur. O takýchto cenách v hlavnom meste môžete len snívať. V projekte sa taktiež nachádzajú exkluzívne dvoj a trojizbové byty pre náročných s luxusnými obrovskými terasami alebo predzáhradkami. Veľkou výhodou projektu je kotolňa na tepelné čerpadlo, vďaka čomu sú v bytoch nízke náklady na bývanie a spĺňajú kritériá pre zaradenia do energetickej triedy A0. Každý jeden je taktiež vybavený moderným podlahovým kúrením, ktoré počas obrovských horúčav v letných mesiacoch zabezpečuje chladenie bytu. Projekt disponuje optikou, ktorá vám garantuje stabilné pripojenie na internet a TV.

Neuveriteľné: Po úspešnom projekte
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rowink)

Pokojné bývanie s kompletnou vybavenosťou

Byty v štandarde sú vybavené okrem laminátových podláh a dverí, kvalitných plastových okien či obkladmi v kúpeľni , aj bezpečnostnými vstupnými dverami triedy 3, ktoré majú až 11 istiacich bodov. Okrem toho sa budúci majitelia bytov môžu tešiť na moderné minimalistické obdĺžnikové vane, umývadlá a toalety. Či dizajnové batérie.

Neuveriteľné: Po úspešnom projekte
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rowink)

Lokalita je kompletne občiansky vybavená. V blízkosti projektu sa nachádza materská škola, základná škola, praktický lekár, veterinár, čerpacia stanica, nákupné centrum, pekáreň či pošta. Na svoje si prídu aj tí najnáročnejší milovníci športu. Lokalita totiž ponúka množstvo rôznych aktivít ako tenis, jazdu na koni, korčuľovanie, beh či cykloturistiku. Ak však radšej svoj voľný čas trávite vo vode, môžete sa tešiť na wellness či jazerá. Projekt ponúka skutočné komunitné bývanie, kde si každý príde na svoje a nájde príjemných susedov.

Neuveriteľné: Po úspešnom projekte
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rowink)

Získať ho nebolo nikdy ľahšie!

Získať svoje vysnívané bývanie nebolo doteraz nikdy ľahšie. Ak sa totiž rozhodnete, že práve projekt Rowink je niečo pre vás, predávajúci zariadi kompletný finančný servis. Bezplatne sa postará o všetky náležitosti spojené s hypotékou. Taktiež vám poskytnú porovnanie aktuálnych ponúk a akcií všetkých bánk na slovenskom trhu ako aj ich výhody. Na financovania si budete môcť zvoliť ktorúkoľvek z najväčších bánk na Slovensku.

Neuveriteľné: Po úspešnom projekte
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rowink)

Ak zvažujete kúpu štartovacieho bývania, či hľadáte pokojné miesto pre život vašej rodiny, prípadne chcete iba rozumne investovať a zhodnotiť vlastné prostriedky, bývanie v projekte Rowink je ideálnym riešením, pri ktorom už nemáte dôvod ďalej vaše rozhodnutie odkladať.

www.rowink.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu