Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Prípad výbušniny na hlavnej stanici: Polícia pátra po totožnosti staršieho muža! FOTO Nepoznáte ho?

Nové farby polície a nové policajné autá Zobraziť galériu (3)
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA – Na hlavnej vlakovej stanici v Bratislave dnes dopoludnia zavládol chaos. Dôvodom bolo nahlásenie výbušného zariadenia. Polícia vec okamžite preverovala, vlaky meškali, cestujúci nevedeli, čo sa bude diať. Muži zákona sa teraz obracajú na verejnosť pri snahe odhaliť totožnosť muža, ktorý by do prípadu mohol vniesť viac svetla.

Aktualizované 

olícii sa podarilo muža stotožniť. Osoba bola zadržaná a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie,kde s ňou vykonali potrebné úkony.

Polícia uviedla, že na linke 158 v priebehu dnešného dňa prijali oznámenie o údajnej prítomnosti nástražného výbušného systému v priestoroch Hlavnej železničnej stanice v Bratislave. „Policajti Odboru železničnej polície okamžite vykonali potrebné opatrenia a hodnovernosť oznámenia na mieste preverili. Prehliadkou vnútorných priestorov železničnej stanice ako aj pristavených vozňov sa hodnovernosť tohto oznámenia nepotrvdila,“ skonštatovali

Na verejnosť sa však obracajú s prosbou o pomoc v snahe odhaliť muža, ktorý by mohol do prípadu vniesť viac svetla a objasniť záležitosť. „Akékoľvek informácie k totožnosti muža na zábere, prípadne k jeho súčasnému pobytu alebo pohybu, nám môžete oznámiť na linke158 prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj,“ dodali.

 

Viac o téme: PátranieHlavná železničná stanicaVýbušninaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu