Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

OTRASNÝ prípad pri Trnave! Od susedov sa ozýval krik a plač dieťaťa (2): Polícia zostala v šoku

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Otrasný prípad sa v noci odohral v obci v okrese Trnava. Keď miestni obyvatelia počuli úpenlivý plač dieťaťa a krik od susedov, zavolali políciu. Tá po príchode na miesto našla plačúce dieťa s opitou matkou, ktorej spoločnosť robili ďalší podgurážení ľudia. Celý prípad si prevzali sociálni pracovníci.

archívne video

Sfetovaný, opitý a arogantný! Vodič letel po ceste, vrazil do auta pred sebou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Operačné stredisko policajného zboru v Trnave v noci prijalo oznámenie, že v dome u susedov je počuť krik a plač dieťaťa. "Policajti po príchode na miesto udalosti našli v dome dvojročné dieťa, pričom sa tam nachádzala aj matka dieťaťa, ktorá si mala ,trošku vypiť‘. Policajti jej v dychu namerali hodnotu nad 2,5 promile alkoholu," približuje polícia.

Dodáva, že v dome sa mali nachádzať aj ďalšie dospelé osoby, ktoré boli tiež pod vplyvom alkoholu. "Policajti ihneď kontaktovali sociálnu kuratelu a celý prípad si prevzali sociálni pracovníci. Dúfame, že policajný kamarát macko, ktorého policajti darovali dievčatku, jej pomohol prekonať takúto náročnú situáciu v ktorej sa ocitlo nie svojou vinou," dodáva na sociálnej sieti, kde sa tiež poďakovali všímavému občanovi, ktorý na plačúce dieťa upozornil políciu.

OTRASNÝ prípad pri Trnave!
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Polícia preto prosí verejnosť, aby neboli ľahostajní ku svojmu okoliu. "Ak ste svedbom zanedbania starostlivosti detí, kontaktujte nás," konštatuje na záver polícia.

Viac o téme: Opitá matkaOkres TrnavaPlačúce dieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu