Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Jedno z najzáhadnejších zmiznutí Slovenska má tragický koniec! Zoltána našli mŕtveho: Čo sa v osudný deň stalo?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj, Záchranný systém Slovensko)

KOMÁRNO - Členka pátracieho tímu Slovensko pre topky.sk poznamenala, že zmiznutie Zoltána G. patrí medzi jedno z najzáhadnejších zmiznutí, počas jej pôsobenia v Záchrannom systéme Slovensko. Po niekoľkých neúspešných pátracích akciách sa muža konečne podarilo nájsť, avšak, žiaľ, neskoro. Jeho zmiznutie doteraz vyvoláva otázniky.

Zoltán G. zmizol 29.11. 2022. V osudný deň sa vybral z domu na dámskom bicykli a odvtedy ho nikto nevidel. Zúfalá rodina sa preto obrátila nie len na políciu, ale aj na Záchranný pátrací tím Slovensko, ktorý okamžite vyrazil do terénu. "Vykonali sme štyri pátracie akcie. Počas pátrania sa nám podarilo zistiť dôležité veci a dostali sme sa ku kamerovým záznamom, ktoré nám pomohli určiť miesta, kde sa pán Zoltán pohyboval na bicykli po obci," poznamenala pre topky.sk pred časom členka Záchranného systému Slovensko Kvetoslava Kytková.

Náhle však na kamerách prišiel sek a po Zoltánovi nebolo ani stopy. "Za tým bodom, kde sme ho na kamerových záznamoch identifikovali, stopa končí. Nezanechal žiadnu stopu, nenašiel sa bicykel, nenašli sa žiadne veci, ktoré mal pri sebe," dodala Kvetoslava. Zorganizovali dokonca rozsiahle pátranie, ktorého sa zúčastnila polícia, poľovníci, dobrovoľný hasičský zbor či dobrovoľnícke zložky. Opakovane prepátrali vytipované lokality, kde by sa mohol nachádzať, avšak bez úspechu.

Jedno z najzáhadnejších zmiznutí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Záchranný systém Slovensko)

Zoltána sa až po viac ako roku podarilo nájsť, avšak, žiaľ, neskoro. "Veľmi smutná správa. S ľútosťou oznamujeme, že pán Zoltán G., nezvestný od novembra 2022 sa našiel, no žiaľ neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť," informoval o tom Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti.

Viac o téme: ZmiznutiePátranieZoltán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu