Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

MIMORIADNE pátranie po 15-ročnom Marošovi skončilo! Chlapec sa našiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Už niekoľko dní polícia bez úspechu pátra po len 15-ročnom Marošovi K., ktorý odišiel v sobotu z domu a odvtedy sa nikomu neozval. Do pátrania sa pridalo aj mesto Šaľa, v ktorom má žiť jeho kamarátka. Nevideli ste ho?

Aktualizácia: Maroša sa podarilo nájsť.

Polícia v pondelok zverejnila pátranie po len 15-ročnom Marošovi K., ktorý v sobotu 15.6. 2024 odišiel z miesta svojho bydliska na Bagarovej ulici v Bratislave na neznáme miesto. O tom, kam ide či, kde sa bude nachádzať, nedal nikomu žiadne informácie a doteraz o sebe nedal nikomu vedieť. Jeho známi majú obrovský strach z toho, kde sa môže chlapec nachádzať a či je v poriadku. 

Maroš podľa našich informácií má žiť len so svojou babkou a rodičov nemá. "Môjho syna spolužiak, bože, dúfam, že bude v poriadku, určite potrebuje pomoc, nemá rodičov," poznamenala matka jedného z jeho spolužiakov na sociálnej sieti. Po chlapcovi pátra aj mesto Šaľa, v ktorom sa má údajne nachádzať Marošova kamarátka. "Ak ste mladého chlapca videli, ozvite sa prosím polícii. Maroš K. má kamarátku aj v Šali, preto pomáhame zdieľaním," poznamenali na sociálnej sieti. Polícia označila pátranie po Marošovi na sociálnej sieti ako mimoriadne.

Maroš je vysoký 170cm, chudej postavy. Má špinavé blond vlasy a nosí dioptrické okuliare. Naposledy mal oblečenú šedočiernu teplákovú súpravu s kapucňou značky Nike a biele tenisky značky Nike. "Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na priloženej fotografii, nám môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Bratislavský kraj," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieŠaľaMaroš Klačan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu