Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

AKTUÁLNE Tehotnú Moniku († 33) mal dobodať jej bývalý priateľ zo Srbska: Muž po brutálnom vyčíňaní skočil pod vlak

(Zdroj: Topky)

SLÁDKOVIČOVO - V Sládkovičove v okrese Galanta došlo v utorok k tragédii. 33-ročná tehotná žena mala spolu s dieťatkom zomrieť po tom, čo ju niekto bodol do brucha. Zaútočiť mal na ňu jej bývalý priateľ zo Srbska a následne skočiť pod vlak.

Aktualizované o 18:10 Podľa informácií TV Markíza spáchal tento čin jej bývalý priateľ zo Srbska. Muž mal dnes dopoludnia po vykonaní tohto skutku skočiť pod vlak medzi Sládkovičovom a Galantou. Na mieste sú kriminalisti ale i technici, ktorí zaisťujú stopy.

O prípade informujú tvnoviny.sk, podľa ktorých tridsaťtriročnú tehotnú ženu našli s bodnou ranou v oblasti brucha. Pravdepodobne ju niekto napadol. Podľa informácií TV Markíza žena aj dieťatko na následky zranení zomreli.

Podľa TV Joj mal ženu nájsť jej 12-ročný syn, ktorý privolal záchranné zložky. Im sa už ženu zachrániť nepodarilo. Priestor domu je aktuálne opáskovaný. Stať sa to malo na Fúčikovej ulici. Informácie o tom, v akom štádiu tehotenstva sa žena nachádzala, sa zatiaľ rôznia.

"Krátko pred 13.30 h sme na tiesňovú linku 155 prijali hovor so žiadosťou o pomoc pre ženu, ktorá nejavila známky života. Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár už len mohol konštatovať úmrtie," priblížila hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová. Polícia na sociálnej sieti spresnila, že momentálne vykonáva prvotné úkony na mieste činu. Udalosť preveruje v súvislosti s podozrením na násilný trestný čin.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: Tehotná ženaSládkovičovoNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu