Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

V Bratislave a okolí sa vo štvrtok ráno tvoria kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V Bratislave a okolí sa vo štvrtok ráno tvoria kolóny. Informuje o tom dopravný servis Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Vodiči sa desať minút zdržia na bratislavskej D1 pred Prístavným mostom smerom zo Senca. Na Račianskej ulici v smere do centra v opravovanom úseku hlásia 30-minútové zdržanie. Kolóna je aj v Bratislave na Ráztočnej a Hradskej smerom do centra. Vodiči si tam postoja dokopy 20 minút.

archívne video

Slováci zobrali Rakúsko útokom: Hodinové kolóny na hraniciach aj pri obchodných centrách! (Zdroj: Tip čitateľa - Katarína)

Zelená vlna upozorňuje na kolónu na diaľnici D2 v úseku Lozorno - Stupava - Lamač. Hlási zdržanie do 15 minút. Do desiatich minút si vodiči počkajú na ulici Cesta na Senec, pred pripojením na Rožňavskú a Vajnorskú ulicu.

Kolóny sú aj v okolí Bratislavy. "V Chorvátskom Grobe sa pre práce na ceste zdržíte vo všetkých smeroch asi desať minút," uviedla Zelená vlna. Stella centrum priblížilo, že vodiči si do 15 minút postoja v úseku Dunajská Lužná - Rovinka a Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji, do desiatich minút v úseku Malinovo - Most pri Bratislave.

Viac o téme: DopravaZdržanieKolónyVodičiBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu