Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Opitý muž z Heľpy sa nechtiac postrelil do nohy jatočnou pištoľou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BREZNO - Vyšetrovateľ v Brezne začal trestné stíhanie za prečin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami voči 39-ročnému mužovi z obce Heľpa, ktorý sa pri neopatrnej manipulácii so zbraňou postrelil do nohy. O prípade, ku ktorému došlo 8. júna, informovala v pondelok banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Mladá vodička šoférovala pod vplyvom alkoholu: Jej spolujazdkyňa nafúkala ešte viac (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

"Zdravotníci nahlásili breznianskym policajtom strelné poranenie nohy u muža z Heľpy. Prípad okamžite začali preverovať a zistili, že sa mal poraniť sám pri neopatrnej manipulácii s jatočnou pištoľou. Cudzie zavinenie preverovaním vylúčili a tiež verziu, že by si zranenie spôsobil úmyselne," vysvetlili policajti s tým, že zbraň mal doma nelegálne. Navyše, dychová skúška na alkohol u zraneného skončila s pozitívnym výsledkom približne 2,5 promile.

"Okrem jatočnej zbrane policajti u neho zaistili aj ďalšiu podomácky upravenú zbraň a 265 kusov rôznych nábojov," dodala polícia.

Viac o téme: AlkoholPostrelenieJatočná pištoľPolícis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu