Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Zlodeji v Kežmarku ukradli z predajne tovar za viac ako 105-tisíc eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

KEŽMAROK - Zlodeji ukradli z predajne v Kežmarku tovar za viac ako 105.000 eur, prípad vyšetruje polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že ku krádeži došlo vo štvrtok (6. 6.) približne dve hodiny po polnoci.

Zlodeji vykradli predajňu s fotografickým a digitálnym tovarom. "Piati páchatelia rozbili sklenenú výplň vchodových dverí, vošli dnu a porozbíjali sklenené regály, kde bol tovar vystavený. Zamerali sa na drahý tovar, čo mohli, to vzali a ušli na osobnom vozidle," priblížila hovorkyňa s tým, že majiteľovi predajne vznikla škoda aj poškodením zariadenia, ktorú predbežne vyčíslili na 1500 eur.

"Prípad rieši vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku, ktorý začal trestné stíhanie pre zločin krádeže spáchaný v súbehu s trestným činom poškodzovanie cudzej veci. Skutky boli spáchané formou spolupáchateľstva," dodala Ligdayová. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody hrozí páchateľom podľa zákona trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

 

 

Viac o téme: PolíciaKežmarokKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu