Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Takto sa zmenil Mikulec! Oproti minulosti sa viditeľne zväčšil: Je za tým funkcia, stres či zdravotné problémy?

minister vnútra Roman Mikulec Zobraziť galériu (5)
minister vnútra Roman Mikulec (Zdroj: TASR/Pavol Zachar, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Najčastejšie odvolávaný minister súčasnej vlády Roman Mikulec (OĽaNO), ktorý posledné týždne nespáva pre nárast nelegálnej migrácie a z toho vyplývajúcim aktuálnym problémom, sa za posledné roky riadne zmenil. Ak by si niekto myslel, že to súvisí s ministerským kreslom či stresom, ktorý zažíva, bol by na omyle.

Roman Mikulec sa zhodol s Českom: Receptom na riešenie migračnej krízy je posilnenie ochrany maďarsko - srbskej hranice (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Odvolávali ho už sedemkrát. Po pokuse zbaviť ho funkcie v marci tohto roka skončil na infúziách. „Zdravie mám len jedno,“ zverejnil vtedy na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti fotku z nemocničnoho lôžka a napísal, že aj jeho ako ministra vnútra občas potrápia zdravotné ťažkosti. Verdikt lekára po vyšetreniach vtedy znel, že si jednoducho musí oddýchnuť. Infúzie a lieky ho postavili opäť na nohy.

Takto sa zmenil Mikulec!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Roman Mikulec - minister vnútra SR)

Aktuálne by mal čeliť odvolávaniu opäť v utorok. Návrh, rovnako ako aj všetky predchádzajúce, podal opozičný Smer, tentokrát v súvislosti s nelegálnou migráciou.

Zdravotné problémy ho netrápia

V posledných týždňoch má toho šéf rezortu vnútra na svojich pleciach naozaj dosť a v kuloároch sa povráva, že sám zvažuje odchod z funkcie práve pre zdravotné problémy. Ten to však rázne odmietol. „Nie, nie je to pravda,“ reagovala na informáciu jeho hovorkyňa Zuzana Eliášová. 

Takto sa zmenil Mikulec!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Teórii o zdravotných problémoch nahráva aj fakt, že podľa viacerých našich čitateľov sa minister zmenil. „Vyzerá to tak, že sa na ňom podpisuje stres a priberá, to môže naznačovať zadržiavanie vody alebo iné ťažkosti“ myslí si Eva, ktorá sa nám ozvala do redakcie. Naozaj je pravdou, že niekedy býval Mikulec útlejší, než v súčasnosti.

Takto sa zmenil Mikulec!
Zobraziť galériu (5)

Takto sa zmenil Mikulec!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Minister vnútra SR Roman Mikulec je aktívnym športovcom a rád trávi voľný čas práve športovými aktivitami, ktoré sú preňho zároveň relaxom. Ak sa čitateľom zdal pán minister vnútra plnší, je to spevnením práve vďaka športu, ktorému sa rád a aktívne venuje,“ uviedla veci na pravú mieru Mikulcova hovorkyňa. V skutočnosti je tak za jeho robustnejšou postavou viac svalovej hmoty a zdravší životný štýl, vďaka ktorému dokáže lepšie čeliť stresu a hektcikému spôsobu života, ktorý k ministrovaniu v týchto neľahkých časoch patrí.

Viac o téme: OdvolávanieRoman MikulecZdravoný stav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu