Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Bratislavský hrad vo Veľkom Mederi?!

Bratislavský hrad sa čoskoro presťahuje ku kúpeľom do Veľkého Medera, nového hlavného mesta Slovenska. Zobraziť galériu (3)
Bratislavský hrad sa čoskoro presťahuje ku kúpeľom do Veľkého Medera, nového hlavného mesta Slovenska. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Slovensko čakajú veľké zmeny. Historická budova Bratislavského hradu zrejme zmení majiteľa a takisto aj svoje umiestnenie. Z dobre utajeného a dôveryhodného zdroja sa Novému Času podarilo zistiť, kto bude majiteľom, a že Bratislava už nebude hlavným mestom.

O predaji Bratislavského hradu sa už vraví na každom rohu. Nikto však ani netuší, kto stojí za pofi dérnou transakciou a kam sa má bratislavská dominanta presťahovať. V jej okolí sa už zhromaždili buldozéry a čakajú na povolenie začať odhrabávať základy Hradu. Obyvatelia sa búria. Novému Času sa podarilo zistiť, že v pozadí predaja stojí známa firma - klan molnárovcov, ktorý chce historickú stavbu preniesť do Veľkého Medera.

„Vnútri velkého hradu bude tajná chodba, otiáľ pójde taká tmavá cesta rovno do kúpele,“ priznala teta Márgit, ktorá sa teší, že „šetci dóchodci budú téš zadarmo kúpať ako v Trenčiánsky Teplice.“ Ďalšie tajné informácie vravia o tom, že do Veľkého Medera má z Bratislavy viesť nová diaľnica, ktorú postavia do budúceho roku. Zmätok vládne aj vo vláde. Po skončení veľkého sťahovania sa má Veľký Meder stať aj novým hlavným mestom Slovenska. „Pretože ja silno ľúbim šeckých ludí,“ odkázal občanom Alino Krasňanský, ktorý zrejme stojí za celým kšeftom a dodal, že „prezident bude primátorom“.

Alino Krasňanský už rozmýšľa nad sťahovaním Hradu. Cena je predmetom obchodného tajomstva.
Bratislavský hrad vo Veľkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Bratislavský hrad vo Veľkom
Zobraziť galériu (3)


VIDEO: Deň živlov v Novom Čase - Teraz tu šéfujeme my! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu