Sobota19. október 2024, meniny má Kristián, zajtra Vendelín

Ministerstvo vnútra preveruje streľbu na Hedvigu

Mladíci strieľali na figurínu s menom Hedviga.
Mladíci strieľali na figurínu s menom Hedviga.

BRATISLAVA - Video, na ktorom skupina mladíkov strieľa na igurínu s menom Hedviga, nevzniklo na policajnej strelnici. Potvrdilo to ministerstvo vnútra. Informácie o streľbe na strelnici Policajnej akadémie v Pezinku priniesla internetová stránka felvidek.ma. Tá video zo septembra minulého roku prevzala z webovej stránky youtube.com.

„Nejde o strelnicu policajnej školy ani žiadnu inú policajnú strelnicu. A nejde ani o oiciálny policajný výcvik,“ povedal hovorca ministerstva vnútra Erik Tomáš. Podľa neho incident sa odohral na súkromnej strelnici v Zemnom v okrese Nové Zámky, ktorá patrí miestnemu poľovníckemu združeniu. „Či ide o policajtov, ktorí sa takto nemiestne zabávali vo voľnom čase, preverujeme,“ dodal Tomáš.

Niekoľko videí na webovú stránku youtube.com umiestnil v septembri 2007 človek s internetovým menom radovan83. Muži v tričkách s nápisom Polícia strieľajú na terč, ktorý nazývajú Hedviga. Stránka felvidek.ma tvrdí, že ide o policajtov z akadémie v Pezinku.

Videá včera niekto zo siete stiahol. Prípad Hedvigy Malinovej je na pretrase aj v súvislosti so slovensko-maďarskými vzťahmi. Študentku stíhajú za krivú výpoveď v prípade jej údajného napadnutia z augusta 2006.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu