Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

V Humennom zastrelili podnikateľa: Vražda na objednávku?

Aktualizované

HUMENNÉ - V Humennom dnes v noci pred miestnym barom zastrelili podnikateľa, ktorý v meste vlastnil tlačiareň. Muža zasiahli štyri strely, zraneniam neskôr v nemocnici podľahol, informovala dnes policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

Páchateľ z miesta činu ušiel. Polícia sa domnieva, že podnikateľa zabili na objednávku. Ide už o druhú vraždu podnikateľa za tento mesiac.

"Všetky indície nasvedčujú tomu, že ide o vraždu na objednávku," uviedla Fečová. Vražda 47-ročného muža z Kochanoviec sa odohrala pred nočným klubom, políciu na streľbu upozornil jeho prevádzkovateľ. Na mieste polícia okrem iných stôp objavila päť nábojníc. Páchateľovi hrozí podľa Fečovej až 20-ročné väzenie.

Polícia neskôr v ranných hodinách našla na ženských toaletách na hraničnom priechode s Ukrajinou vo Vyšnom Nemeckom odloženú plynovú pištoľ. Zbraň však podľa polície s vraždou podnikateľa nesúvisela.

V tomto roku sa už na Slovensku stal podobný prípad. Minulý týždeň pri Galante zastrelili muža, ktorý v regióne vlastnil zlatníctvo, bar a zmenáreň. Podnikateľa zavraždili ranami zo samopalu v jeho vlastnom aute.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu